Vic Convent

Antic convent de clausura on s'hi ubicarà un nou complex immobiliàri i de serveis.

El grup immobiliari FINAUSA ha portat a terme en el curs de l’any 2011 l’adquisició del Convent de la “Presentació de Maria”, de Monges carmelites, ubicat a la ciutat de Vic , front a la plaça del mil·lenari. El Convent de clausura ocupa la totalitat d’una illa sencera amb façana per tots els seus costats. Es troba situat en el centre neuràlgic de la ciutat, i conflueixen la proximitat amb el centre històric de la ciutat, la proximitat amb el centre educatiu format per la universitat de Vic i la proximitat amb l’àrea comercial i industrial del Sot dels Pradals.

En aquest immoble fins fa poc convent, el grup FINAUSA, hi portarà a terme la construcció d’un conjunt de singulars edificis, conservant l’existent.

Per donar llum aquest ambiciós projecte s’ha convocat un concurs d’idees on hi participen arquitectes de reconegut prestigi no sols nacional sinó també d’abast internacional, amb l’única finalitat d’escollir el millor projecte d’arquitectura per donar vida al singular i inèdit projecte a la ciutat de Vic que el grup immobiliari FINAUSA vol executar en aquesta finca de recent adquicisió.

Es voluntat del grup immobiliari FINAUSA d’anar informant puntualment de totes les novetats que esdevinguin en relació a tan singular projecte, no sols per a la ciutat de Vic sinó per lo que representarà per a tota la comarca d’Osona.

En breu s’informarà quin es el projecte d’arquitectura i en particular l’arquitecte que ha estat elegit entre els concursants en aquesta fase de presentació de projectes que s’ha donat inici.