L’Esquirol – Venda – Edifici Cal Botiguer

AQUEST PIS TE UNA SUBVENCIÓ A FONS PERDUT DE 10.800€

Edifici cal Botiguer, de nova construcció, és una promoció amb una excepcional i exclusiva ubicació al mateix centre de l’Esquirol.

Es tracta d’un edifici singular, com el mateix nom indica, que recull tota la tradició de l’arquitectura tradicional amb un disseny d’avantguarda compaginant alhora modernitat amb tradició, integrat clarament amb el centre històric de la població. L’edifici conserva aquells elements exteriors tan singulars dels nostres nuclis antics com són els tancaments amb persianes de llibret, barbacanes de fusta i obertures emmarcades amb pedra natural.

Cada habitatge gaudeix d’una amplia terrassa exterior i d’uns acabats interiors que prioritzen el disseny i la qualitat. Terres de parquet, fusteria interior lacada, cuines de disseny italià, banys equipats. Calefacció. Vídeo porter.

Truca’ns i l’informarem de totes les particularitats d’aquesta promoció tan singular com es aquest edifici de cal botiguer.

Per el preu d’un lloguer pots ser propietari d’un pis nou a estrenar al bell mig del centre de l’esquirol

Tot exterior. Terrassa gran. Assolellat en la seva totalitat, façana a dues bandes, exclusives vistes a l’Ajuntament i a la parròquia de l’Esquirol, vistes del campanar.

Vídeo porter.
Terres de parquet.
Fusteria interior lacada.
Cuina equipada i moblada cambra de rentar independent.
Plaça de pàrking inclosa.

 

 

 

 

 

Superficie contruida:
Habitatge: 76,77m2
Terrassa 1 i 2: 11,90m2
Total: 88,67m2Superficie útil: 77,70m2

Descargar fitxa